Het opnemen van een voedende gezichtsolie in je huidverzorging is geen nieuw fenomeen. Er wordt gezegd dat de oude Egyptenaren duizenden jaren geleden verschillende plantaardige oliën gebruikten om de huid te hydrateren en te beschermen, terwijl inheemse Australiërs al meer dan 40.000 jaar oliën gebruiken om hun huid te beschermen, te verzorgen en te kalmeren tegen het harde woestijnklimaat. Bekijk hoe je onze nieuwste versie, Golden Haze Face Oil, kunt opnemen in je wekelijkse gezichtsroutine thuis.

Topische voordelen van een gezichtsolie
Het aanbrengen van een gezichtsolie rijk aan natuurlijke plantenoliën, omega-vetzuren, antioxidanten en vitaminen zoals Golden Haze Face Oil heeft een groot aantal voordelen. Een gezichtsolie die geschikt is voor alle huidtypes om vitaal vocht in te sluiten, helpt trans epidermaal waterverlies te voorkomen, een van de belangrijkste oorzaken van extrinsieke en vermijdbare huidveroudering. Het verbetert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, verzacht en kalmeert de teint, helpt overtollig talg in balans te brengen en helpt de huidbarrière te versterken voor een optimale hydratatie en gezondheid van de huid.

Dagelijks welzijn
De tijd nemen om een holistisch schoonheidsritueel te creëren bij het aanbrengen van een gezichtsolie voegt een extra dimensie toe en kan een wereld aan voordelen oproepen, waaronder ontspanning en een echte zintuiglijke ervaring die je zowel van binnen als van buiten een verfrist gevoel geeft.

Voor een beetje "me-time" die ook de huid ten goede komt, kun je onze mini-gezichtsbehandeling proberen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golden Haze Gezichtsolie


Stap 1. Breng Melting Moment Cleansing Balm aan, een luxe balsem-naar-olie reiniger die make-up, SPF, vuil en vervuiling wegsmelt. Masseer langzaam gedurende 1-2 minuten over het gezicht, hals en decolleté en verwijder vervolgens met een warme, vochtige gezichtsdoek.

Stap 2. Voer een tweede reiniging uit met Balancing Cleanser, een romige multi-tasking cleanser gemaakt met luxe Vitamine E en Aloë Vera. Deze zachte, niet-afgevende formule respecteert de natuurlijke pH-balans van de huid en bereidt de huid voor op een optimale opname van de ingrediënten. Verwijder met een warme vochtige gezichtsdoek en dep de huid droog.

Stap 3. Breng de Micro Super Scrub aan. Deze dual action exfoliator combineert 12% Glycolzuur en eco-vriendelijke Bamboo Stem Extract, het activeren van huidvernieuwing voor een heldere, gladde huid. Masseer lichtjes over de huid met natte vingertoppen, spoel af met lauw water en dep de huid droog.

Stap 3 Alternatief - Breng 4-5 druppels Generation Glow aan en druk de essence zachtjes in uw gezicht en hals. Deze zachte maar krachtige AHA-exfoliator is ontworpen om de teint gladder, egaler en helderder te maken en helpt de opname van actieve ingrediënten te verbeteren.

Stap 4. Breng 3-4 druppels Golden Haze Face Oil aan en voer gedurende 3-4 minuten een kalmerende en ontspannende gezichtsmassage uit over de huid met uw vingertoppen of uw favoriete gezichtsmassagehulpmiddel zoals een Gua Sha of jaderoller.

Stap 5. Voeg 1-2 druppels Golden Haze Face Oil toe aan je favoriete moisturizer. Wij adviseren Essential Hydration Cream. Een rijke, verzachtende crème met een unieke mix van aromatische essentiële oliën, zeemineralen en essentiële vetzuren om de huid te helpen revitaliseren en hydratatie in te sluiten. Mengen en gelijkmatig in een fijne laag over de huid aanbrengen met de vingertoppen of een maskerkwast. Laat 5-10 minuten inwerken en verwijder het overtollige product of verwijder het met een warme vochtige doek.

Stap 6. Breng uw dagelijkse SPF aan als je deze gezichtsbehandeling 's ochtends uitvoert.

17 september 2022 — Roxanne Kruts-Koelewijn