Misschien ben je nieuw met reinigingsbalsems, of misschien ben je al een balsemverslaafde die iets nieuws wil proberen? Niet alle balsems zijn gelijk, dus lees verder en bekijk de belangrijkste ingrediënten die onze nieuwe Melting Moment Cleansing Balm tot een onmisbare aanvulling op je dagelijkse routine maken.

 

VAN ROUTINE NAAR RITUEEL

Het eerste wat je opvalt als je de Melting Moment Cleansing Balm gebruikt, is de prachtige oranje tint, dankzij natuurlijke pigmenten van ijzeroxiden en minerale natuurlijke curcumine (kurkuma), en de prachtige citrusgeur, die zijn samengesteld uit een op maat gemaakte mix van natuurlijke oliën met toetsen van mandarijn, sinaasappel, ylang ylang, yuzu en vanille.

Deze luxe balm-naar-olie formule bevat een mix van barrière versterkende natuurlijke oliën en zit boordevol antioxidantrijke, actieve ingrediënten die essentieel zijn voor een diepe, voedende reiniging.  De waterloze formule wordt op de huid aangebracht als een vaste balm en zachtjes over de huid gemasseerd terwijl het onmiddellijk smelt onder de vingertoppen, waardoor moeiteloos alle sporen van de dag van het huidoppervlak worden verwijderd, zoals make-up, SPF en dagelijkse viezigheid, zonder de van nature aanwezige, beschermende lipiden van de huid aan te tasten. Dit betekent dat de Melting Moment Cleansing Balm geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de vette en gevoelige huid.

 

 

EEN INTELLIGENTE, ACTIEVE FORMULERING

Deze multi-tasking formule zit boordevol effectieve, actieve ingrediënten om uw dag te verzachten. Druivenpitolie, rijk aan antioxidanten, levert omega-vetzuren en natuurlijk voorkomende vitamine E, en helpt de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en omgevingsfactoren. Omdat het een occlusieve olie is, weeft druivenpitolie een hydraterende film over de huid om hydratatie in te sluiten, terwijl de ontstekingsremmende voordelen helpen kalmeren, verzachten en een gezonde huidbarrière ondersteunen.

Om verder te hydrateren en te kalmeren is er Bisabolol toegevoegd, een extract van kamille dat rijk is aan Panthenol (Pro-Vitamine B5), om diep te hydrateren, en te kalmeren en roodheid te verminderen.

Lokaal geproduceerde inheemse Australische plantenextracten, Wild Orange Leaf Extract en Australian Native Sandalwood Seed Oil vieren de diverse en prachtige landschap van Australië en bieden de huid veerkracht en ondersteuning. Wild Orange Leaf Extract is rijk aan fyto-verbindingen zoals aminozuren die de barrièrefunctie van de huid ondersteunen, en benzoëzuur en fenolen, die veel antioxidanten bevatten en de huidvernieuwing bevorderen. Dit duurzaam verkregen extract helpt de veerkracht van de huid te vergroten en helpt de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Sandelhoutzaadolie uit Australië is een luxe verzachtende en natuurlijke olie die rijk is aan Ximenynzuur - een van de zeldzaamste essentiële vetzuren in de plantenwereld - die natuurlijke emulgerende eigenschappen heeft, helpt overtollige talgproductie onder controle te houden en bijdraagt aan een betere teint en hydratatie van de huid.

Melting Moment Cleansing Balm is geschikt voor alle huidtypes. Neem even de tijd om te smelten en shop deze heerlijke balsem snel!

04 januari 2023 — Roxanne Kruts-Koelewijn