Gevoelige huid

Deze skincare routine is speciaal voor mensen met een gevoelige huid, maar ook als je last hebt van couperose of rosacea. Het draait hierbij om voeden, hydrateren en kalmeren en vooral: je huidbarrière weer sterk en gezond maken.

OCHTEND

CLEANSE Start de dag met Balancing Cleanser of Melting Moment Cleansing Balm. Hou je van een Milk-achtige reiniger, kies dan voor Balancing Cleanser. Hou je meer van een olie-achtige reiniger dan is Melting Moment Cleansing Balm je beste keuze. Beide zijn vrij van schuimvormende ingrediënten (SLS, SLES); zij drogen je huid alleen maar uit en tasten je huidbarrière aan. Daarom hebben geen van onze cleansers schuimvormende werkstoffen!
SWIPE, SWEEP & GLOW Generation Glow is speciaal geformuleerd voor mensen met een hele gevoelige huid, die hun huid toch graag willen exfoliëren (verwijderen van dode huidcellen). Zo mild dat je ‘m dagelijks kan gebruiken. En het mooie is; de gefermenteerde pre- en probiotica zorgen meteen voor bescherming en herstel van het huideigen microbioom. Zo help je je huidbarriere herstellen en versterken. Generation Glow is ook een ideaal 'prep & prime' product: op een geëxfolieerde huid hecht make-up beter.
SERUM Vitamin E Serum is een sterk kalmerend en herstellend serum met 1% vitamine E, 1% ceramide complex, hyaluronzuur, squalaan, druivenpit-, teunisbloem- en macadamia olie. Het werkt sterk kalmerend, versterkt de haarvaatjes (couperose), vermindert roodheid en ontstekingen (rosacea), helpt (acne)littekens sneller en mooier genezen, biedt bescherming tegen vrije radicalen (zon, roken) en het herstelt de huidbarrière, wat een gevoelige huid en allerhande irritaties zoals eczeem helpt herstellen en voorkomen.
MOISTURISER  Daily Essential Moisturiser SPF50+ is een hydraterende dagcrème en zonbescherming in één. Vochtherstel en bescherming tegen vroegtijdige rimpeltjes tegelijkertijd!

AVOND

DOUBLE CLEANSE ’s Avonds reinig je je huid het best twee keer, zodat ook echt alle restjes make-up verdwenen zijn. Melting Moment Cleansing Balm is een ideale make-up remover en super voedend voor je huid. Gebruik ‘m twee keer of pak Balancing Cleanser voor de tweede ronde.
EYES Breng een dun laagje Liquid Gold Firming Eye Cream aan om donkere kringen, vochtwallen en pigmentvlekjes aan te pakken.
SERUM Vitamin E Serum met 1% vitamine E, ceramiden, hyaluronzuur, squalaan en druivenpit- en madacamia olie. De ultieme combinatie van vetten en vocht voor herstel van de huidbarriere.
MOISTURISER Essential Hydration Cream hydrateert, voedt en herstelt je huid gedurende de nacht.