Je kunt bij ons snel, veilig en zonder zorgen betalen op de volgende manieren:

IDEAL

Je kunt met iDeal betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers, Fortis of Triodos Bank. Tijdens het betaalproces word je automatisch doorgeleid naar de betaalomgeving van je eigen bank. Je betaling wordt direct afgeschreven. Zodra je bestelling is afgerond, ontvang je per email een bevestiging met factuur voor je eigen administratie.  

KLARNA (ACHTERAF BETALEN)
Met de betaalmethode Klarna kan je een bestelling plaatsen en hoef je pas te betalen zodra je de producten hebt ontvangen. Wanneer je order door Klarna wordt goedgekeurd ontvang je van Klarna de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor het betalen via Klarna is geen toeslag van toepassing.

SOFORT BANKING
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen (Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk Zwitserland, Polen, Spanje en Italië), maar vooral in Duitsland populair als betaalmethode. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking, je betaalt veilig en vertrouwd met je eigen bankgegevens. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDeal. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert je betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig, snel en gratis. Wij nemen de transactiekosten voor onze rekening.

BANCONTACT/MISTER CASH
Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid zijn absoluut gegarandeerd. Je aankopen zijn in een paar seconden betaald.

VEILIG
Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, emailadres of betaalgegevens worden versleuteld, via een zgn. Secure Socket Layer (SSL) van en naar onze webwinkel verzonden, waardoor deze niet kunnen worden onderschept of gelezen door derden. Om aan te geven dat je via een veilige verbinding je bestelling plaatst, verschijnt er tijdens het betaalproces links in de url balk een groene tekst.

Heb je andere vragen over betalen? Neem gerust contact met ons op!