Bestellingen binnen de EU worden standaard verstuurd via DPD Home. Je ontvangt een track & trace email zodra je pakketje op het DHL depot binnenkomt en is gescand. Vanaf dat moment weet je altijd waar je pakketje zich bevindt, o.a. via live-tracking. Wil je je pakket laten versturen naar een postbus adres? Neem dan even contact met ons op.

LEVERTIJD NEDERLAND EN BELGIË
Afhankelijk van het tijdstip van ontvangst van je bestelling wordt deze dezelfde of eerstvolgende (werk)dag verwerkt. Binnen 1-2 (werk)dagen heb je je bestelling dus in huis. Is (een deel van) je bestelling niet op voorraad krijg je van ons hierover meteen bericht. Evt. wordt je bestelling (zonder extra kosten) in deelzendingen verstuurd. In uitzonderlijke gevallen hanteren we het wettelijke maximum van 30 dagen als uiterste termijn om de verzending af te kunnen ronden. Heb je met spoed iets nodig, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DPD PREDICT, LIVE TRACK & TRACE EN GEMISTE BEZORGING
Bij DPD Home geniet je standaard van de service van Predict. Dat betekent dat je de dag of avond voor bezorging een bericht ontvangt waarin je je de mogelijkheid krijgt om de bezorging van je pakket te veranderen. Op de ochtend van bezorging krijgt je dan weer een bericht met daarin het 1-uurs tijdvenster waarbinnen het pakket wordt bezorgd. Ook kun je het pakket met live-tracking volgen. DPD Home kent 1 bezorgpoging. Ben je niet thuis en kan het pakket niet bij buren afgeleverd worden? Dan wordt je pakket bezorgd bij een Pickup Parcelshop, waar je het kunt afhalen op een moment dat jou uitkomt. Wacht hier echter niet te lang mee, want Nna 7 dagen bij de Pickup Parcelshop wordt je pakket automatisch naar ons teruggestuurd. Wil je je pakket dan opnieuw ontvangen, kunnen wij het opnieuw toesturen na bijbetaling van de opnieuw door ons te maken verzendkosten.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND
€5,95 bij bestellingen tot €49,-. Wij verzenden je bestelling gratis vanaf €49,-.

VERZENDING NAAR AFHAALPUNT
Kies bij het afrekenen voor 'servicepoint DPD' en let op na de betaling kunt u het afhaalpunt selecteren.

VERZENDKOSTEN BELGIË

€8,95 bij bestellingen tot €49,-. Wij verzenden je bestelling gratis vanaf €49,-.

VERZENDKOSTEN OVERIGE LANDEN
Op aanvraag.

SPOEDZENDINGEN
Heb je met spoed iets nodig? Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Eventuele bijkomende (koeriers)kosten worden apart in rekening gebracht.

VERZENDADRES WIJZIGEN NA AFRONDEN BESTELLING
Heb je je bestelling afgerond en betaald, maar wil je het verzendadres toch wijzigen, neem dan z.s.m. contact met ons op. Indien je bestelling al is aangeboden aan de pakketdienst kunnen wij helaas niets meer wijzingen. Is je bestelling nog niet verstuurd, passen we het verzendadres uiteraard graag voor je aan.