Anti-Age

Niet alleen fijne lijntjes en rimpeltjes zijn (de eerste) tekenen van veroudering, maar ook pigmentvlekjes en een vale teint. Gelukkig zijn er aan aantal multifunctionele werkstoffen, zoals glycolzuur, retinol, ascorbinezuur (vitamine C) en peptiden, waarmee je al deze issues tegelijkertijd kunt helpen aanpakken en voorkomen. Weet je niet waar te beginnen? Dan hebben we hier een hele goede basis routine voor je!

OCHTEND

CLEANSE Start de dag met Balancing Cleanser, of als je een hele droge huid en/of veel make-up te verwijderen hebt met Melting Moment Cleansing Balm. Beide cleansers zijn zacht en romig en niet-schuimend (vrij van SLS, SLES), wat belangrijk is als je producten met glycolzuur gebruikt. Schuimvormende ingrediënten drogen je huid namelijk uit en trekken je pH-waarde te ver uit balans, wat je huidbarrière niet ten goede komt.
EYES Breng een dun laagje Liquid Gold Firming Eye Cream aan om donkere kringen, vochtwallen en pigmentvlekjes aan te pakken. Diamantpoeder en ‘light diffusing’ deeltjes camoufleren schaduwen en oneffenheden en geven een soft-focus effect en matte finish. Let op: het is belangrijk om dit product op te volgen met een SPF, zie volgende stappen.
SERUM Geef je teint een verhelderende vitamine- en antioxidant boost met Vitamin C Serum.
MOISTURISER Daily Essential Moisturiser SPF50+ is een dagcrème en zonbescherming in één. Essentieel om pigmentvlekjes te voorkomen en je teint egaal te houden.

MAANDAG, WOENSDAG EN VRIJDAG AVOND

DOUBLE CLEANSE ’s Avonds reinig je je huid het best twee keer, zodat ook echt alle restjes make-up verdwenen zijn. Melting Moment Cleansing Balm is een ideale make-up remover en super voedend voor je huid. Gebruik ‘m twee keer of pak Balancing Cleanser voor de tweede ronde.
EYES Breng een dun laagje Liquid Gold Firming Eye Cream aan om donkere kringen, vochtwallen en pigmentvlekjes aan te pakken.
SWIPE, SLEEP & GLOW Met Liquid Gold, onze wereldwijde bestseller en serum, exfoliant en moisturiser in één.

DINSDAG, DONDERDAG, ZATERDAG EN ZONDAG AVOND

DOUBLE CLEANSE Met Melting Moment Cleansing Balm en/of Balancing Cleanser.
EYES Breng een dun laagje Liquid Gold Firming Eye Cream aan om donkere kringen, vochtwallen en pigmentvlekjes aan te pakken.
SERUM Het Vitamin A Serum stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen, brengt overactieve pigmentcellen tot rust en vervaagt littekentjes en andere oneffenheden. De huidstructuur verbetert, grove poriën vervagen en de teint egaliseert en verfrist. Het Vitamin A Serum is een ideaal startproduct voor wie niet eerder met retinol in aanraking is geweest; er moet namelijk altijd tolerantie voor worden opgebouwd. Ben jij al een retinol ‘gevorderde’ gebruiker? Ga dan voor een stapje intensiever en hoger gedoseerd met het Liquid Gold Midnight Reboot Serum!
MOISTURISER Essential Hydration Cream hydrateert, voedt en herstelt je huid gedurende de nacht.

* TIP Exfolieer 1-2 keer per week met Micro Super Scrub voor een frisse glow en een zacht velletje. Of, ook weer voor retinol gevorderden, vervang Essential Hydration Cream 2x avonden per week voor Beauty Sleep Power Peel. In dat geval breng je deze direct aan na je Double Cleanse. Sla de stappen ‘Eyes” en ’Serum’ dan over.