De keuze voor een nieuw of aanvullend merk gaat niet over één nacht ijs. We weten als geen ander hoeveel keuze er is en dat het daarbij niet alleen gaat om het merk, maar ook om het bedrijf, de mensen en de geboden ondersteuning daar achter. We staan dan ook graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, vrijblijvend kennis te maken en met je  mee te denken of Alpha-H jouw (startende) salon of kliniek naar een hoger niveau kan tillen. 

Mocht je met Alpha-H gaan werken, dan ondersteunen je natuurlijk graag op weg naar (verder) succes. Zo bieden we je:

  • De 2-daagse training is kosteloos; wel is hier een minimale startinvestering van 2250,- (ex BTW) aan verbonden. De trainster kijkt graag met je mee naar een op maat gemaakt startpakket, maar je bent vrij om dit naar eigen wens in te delen. Bij inschrijving* voor de 2-daagse training vragen wij een aanbetaling op je startorder à 199,-. (+49 p.p. extra bij meerdere personen). Dit bedrag wordt na de training als korting op je startorder verrekend, zodat de training alsnog kosteloos is.
  • Een uitgebreide (2-daagse) installatie training en diverse vervolgtrainingen; o.a. Alpha-H Advanced Peel Techniques (online & in-house SKNGM (bindweefselmassage), microneedling en diverse masterclasses om je kennis over de huid te verbreden en verdiepen. Het is bovendien een ideaal moment om te sparren met collega ondernemers en ideeën uit te wisselen.
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning, ook op ondernemersvlak. We voorzien je regelmatig van business tips en business coaching in de breedste zin van het woord.
  • Gezamenlijke webshop; waarbij je kunt profiteren van de online verkoop via www.alpha-h.nl. zonder zelf een webshop te runnen. Koopt jouw klant via onze webshop, dan verrekenen wij een vooraf afgesproken marge met je volgende bestelling. Kortom: extra inkomsten, zonder extra werk of kosten.
  • Promotie materiaal; o.a. brochures, posters, proefjes, tasjes en afspraak-/productadvies kaartjes.
  • Regelmatige acties en promoties ter ondersteuning van je omzet- en verkoopontwikkeling. 
  • Kant en klare nieuwsbrieven die je naar je klanten kunt uitsturen om ze te informeren over nieuwe producten, aanbiedingen en beauty tips. 

Daarnaast hebben we regelmatig persoonlijk contact en zijn de lijntjes binnen ons bedrijf kort. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over producten en behandeladviezen. Kwaliteit, service, kennis en persoonlijk contact zijn de tools die jou gaan helpen te floreren. Jouw succes is immers ons succes!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Ja, stuur mij vrijblijvend een informatiepakket!