Met zoveel reinigingsopties die we tegenwoordig in ons assortiment hebben, kan het zeker verwarrend zijn om uit te zoeken welke voor jou en jouw routine geschikt is.

Daarom hebben wij besloten het gemakkelijk voor je te maken - ben je klaar om jouw perfecte reinigingsmatch te ontdekken?

 

VOOR DRAGERS VAN (ZWARE) MAKE-UP EN DAGELIJKSE SPF 

Heb je ook wel eens het gevoel dat je moet schrobben om dat laatste beetje hardnekkige mascara te verwijderen, of dat je maar niet af kunt komen van die hardnekkige SPF-resten van een lange dag buiten? Wij adviseren de Melting Moment Cleansing Balm. Deze is voor jou. Deze heerlijke en voedende balm-olie cleanser is geschikt voor alle huidtypes en -problemen, smelt effectief make-up en SPF weg, deblokkeert de poriën en maakt de huid stralend en fris.  Vol met huidliefhebbende ingrediënten zoals extract van inheems wild sinaasappelblad, druivenpitolie, Australische sandelhoutzaadolie en bisabolol, zorgt deze balsem voor een gevoede huid die zacht aanvoelt en er stralend uitziet - nooit trekkerig, strak of droog. 

 

VOOR EEN NORMALE TOT DROGE, OF GEVOELIGE HUID

Als jouw huid de neiging heeft om uitgedroogd, droog of trekkerig aan te voelen, als jouw huid schilfert of als je gedurende de dag last hebt van roodheid en gevoeligheid, dan is Balancing Cleanser perfect voor jou. Deze romige, multifunctionele reiniger met luxueuze vitamine E en aloë vera respecteert de natuurlijke pH-waarde van de huid en bereidt de huid voor op een optimale opname van de ingrediënten. Verwijdert zachtjes gezichtsmake-up, kalmeert en verzacht de gestreste of geïrriteerde huid. 

 

VOOR EEN NORMALE TOT VETTE, OF GEMENGDE HUID

Als je van een verfrissende gelformule houdt, veel aan sport doet, of gewoon in het algemeen die vette glans halverwege de dag ervaart - probeer onze Triple Action Cleanser. Reinig de huid effectief en verwijder alle sporen van de dag, terwijl de delicate balans van de pH van de huid behouden blijft met deze verzachtende en hydraterende, niet-schuimende gel. Tijmextract bestrijdt de verspreiding van olie en bacteriën en vermindert de duur en ernst van puistjes, terwijl de natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen van aloë vera en komkommer de gestreste huid kalmeren. 

 

VOOR EEN PROBLEMATISCHE, ONZUIVERE HUID

Het kan vaak aanvoelen als een eindeloze strijd om puistjes onder controle te houden; je slaagt er net in de ene aan te pakken als de andere begint op te duiken. Of uw puistjes zich nu voornamelijk op uw gezicht voordoen of elders op je lichaam, zoals op je rug of borst, Clear Skin Daily Face & Body Wash is de perfecte partner in de strijd tegen een problematische huid. Deze niet-uitstotende gelformule voor gezicht en lichaam met 2% salicylzuur is speciaal samengesteld om puistjes aan te pakken en ontstekingen te verminderen. Versterkt met tijm, tea tree en eucalyptus om bacteriën op de huid te bestrijden, en vitamine B3 om overtollige olie onder controle te houden, zal deze niet-schuimende reiniger kalmeren, verzachten en puistjes op afstand houden. 

 

 

 

''MOET IK DUBBEL REINIGER?''

Reinigen is de key van een goede huidverzorgingsroutine, wil je ons beste advies horen om het meeste uit je dagelijkse reiniging te halen? Verdubbel het.

Het is niet per se een must voor iedereen, maar als je dagelijks make-up draagt, dagelijks een SPF gebruikt (en die hopelijk regelmatig opnieuw aanbrengt als je buiten bent) of veel buiten bent en de strijd aangaat met dagelijkse elementen zoals vervuiling, dan is een dubbele reiniging absoluut iets voor jou. Soms is één reiniging gewoon niet genoeg.

Door sporen van make-up en hardnekkige SPF achter te laten op de huid voor je naar bed gaat, kun je jouw delicate pH-balans verstoren, de beschermende barrière aantasten en de huid openstellen voor externe agressoren, wat kan leiden tot negatieve effecten zoals irritatie en vroegtijdige veroudering.  

Wij raden je aan de eerste reiniging te beschouwen als een verwijdering van alle dagelijkse onzuiverheden, waarbij de achtergebleven producten worden weggesmolten en je huid wordt voorbereid op een tweede reiniging op maat met een formule die is afgestemd op jouw specifieke huidtype of huidprobleem.

Voor de meest effectieve eerste reiniging is een olie- of balsemformule de beste keuze. Onze Melting Moment Cleansing Balm is de perfecte match voor alle huidtypes, inclusief een vette of gevoelige huid. Deze luxe vaste balm verandert onmiddellijk in een lichte maar krachtige olie wanneer je deze over de huid masseert, waardoor zelfs langhoudende make-up, SPF, vuil en vervuiling worden weggesmolten. Deze reiniger kan aan elke routine worden toegevoegd en werkt in harmonie met de gehele reinigingslijn, ongeacht je huidtype of huidprobleem.

Volg je eerste reiniging op met een tweede reiniger die je afstemt op je huidtype of huidprobleem en die de delicate pH-balans van je huid in stand houdt en je huid voorbereidt op een optimale opname van de rest van je routine.

11 januari 2023 — Roxanne Kruts-Koelewijn