Een van de eerste dingen die je opvalt als je Golden Haze Face Oil uitprobeert, is hoe moeiteloos het intrekt, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt, nooit vet.
Niet alle gezichtsoliën zijn hetzelfde en of je nu voor het eerst oliën gebruikt of al een doorgewinterde gezichtsolieverslaafde bent, lees verder als we de negen verschillende oliën in deze luxe formule nader bekijken, hun individuele eigenschappen en voordelen voor de gezondheid van de huid en waarom ze de perfecte combinatie vormen voor een voedende maar lichte olie die geschikt is voor alle huidtypes. 
  
Hoe werkt een gezichtsolie?

Het aanbrengen van een gezichtsolie komt de huid ten goede door een barrière te creëren tussen het huidoppervlak en de buitenomgeving, door huid beschermende lipiden na te bootsen en de barrière bescherming te versterken om vitaal vochtverlies van de huid, bekend als trans epidermal water loss, te helpen voorkomen.

Golden Haze face oil helpt ook bij het aanvullen van natuurlijk voorkomende EFA's die uitgeput kunnen raken door omgevingsstress en chronologische veroudering, terwijl de krachtige antioxiderende eigenschappen de huid toekomstbestendig maken door schadelijke vrije radicalen te bestrijden.

 

Botanische schatten uit het Australische landschap
Australische sandelhoutzaadolie, rijk aan Ximenyzuur, een van de zeldzaamste vetzuren in de plantenwereld, deze luxe natuurlijke olie heeft natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen en is rijk aan Omega 9 om de lipidenarme, droge, vroegtijdig verouderende en uitgeputte huid te helpen verrijken door de beschermende lipiden barrière van de huid te versterken.

Australische jojoba-olie, een vloeibare was afkomstig van de zaden van de jojobaplant, heeft klinisch bewezen dezelfde moleculaire structuur te hebben als menselijke talg. Wij hebben deze rijke occlusieve olie, die ook rijk is aan vitamine A, D, E en de omega-vetzuren 6 en 9, opgenomen in deze barrièreversterkende formule, omdat het de perfecte vochtinbrenger is om de huidbarrière aan te vullen en te versterken.

Een voedende maar lichte olie!

Cameliazaadolie, lichtgewicht en snel absorberend, deze niet-vette olie is ongelooflijk voedend, helpt de elasticiteit te verbeteren en is rijk aan antioxidanten. Cameliazaadolie is rijk aan essentiële vetzuren, met name oliezuur (omega 9) en bevat vitamine A, B en E. 

Watermeloenzaadolie, bevat een rijke bron van bètacaroteen, is een krachtige antioxidant en is rijk aan essentiële vetzuren, een integraal onderdeel van de huidbarrière.

Rozenbottelolie, waarvan bekend is dat het helpt bij het egaliseren van de huidskleur en waarvan klinisch is aangetoond dat het fijne lijntjes en rimpels vermindert. Rozenbottelolie is een effectief, snel absorberend verzachtend middel dat van nature veel antioxidanten en huid verhelderende vitamine C bevat, evenals vitamine A, B en E.

 

Geschikt voor alle huidtypes
Golden Haze Face Oil is niet alleen goed voor droge en vochtarme huidtypes, ook de vette en onzuivere huid kan profiteren van een olie die rijk is aan oliezuur en linolzuur, waarvan bekend is dat ze helpt talg te reguleren en de barrièrefunctie te versterken. We hebben barrièreminnende oliën opgenomen die ook helpen om een gladdere, kalmere en puistvrije teint te bevorderen.

Arganolie, rijk aan oliezuur en linolzuur. Arganolie kan de barrièrefunctie van de huid helpen versterken en de talgproductie reguleren.

Duindoornbesolie, deze fel oranje olie bevat een hoog percentage linolzuur, linoleenzuur en oliezuur, die alle een rol spelen bij het behoud van de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.

Squalaan, een gewichtloos verzachtend middel dat helpt om trans epidermal vochtverlies te verminderen, de lipiden barrière van de huid te versterken en de huid te voeden en te verzachten, waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden, is een aanvulling op de mix van plantaardige oliën in Golden Haze.

Vitamine F Forte, afgeleid van saffloerolie, voedt, beschermt en versterkt de glans van de huid, terwijl het helpt stress en ontstekingen te verminderen.

Golden Haze Face oil is veganistisch en geschikt voor zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven.

17 september 2022 — Roxanne Kruts-Koelewijn