Clear Skin Tonic;  dat klinkt veelbelovend, maar krijg je daar dan ook echt een ‘clear skin’ van?

The proof is in the pudding, dus we vroegen ons testpanel dit product een week lang te gebruiken, een aantal selfies te maken en hun eerlijke mening te geven.

Hieronder de review van Aleena, met foto’s (ongefilterd en niet gephotoshopt!).

DAG 1:
Bij het openen van de Clear Skin Tonic ruik je meteen de eucalyptus in de tonic. Lekker fris, ik hou ervan! Ik kon dan ook niet wachten om ‘m te gaan proberen. De tonic is fijn om aan te brengen, trok snel in en kalmeerde de roodheid van mijn ontstekingen verrassend snel. Ik vond ‘m zo op Liquid Gold lijken dat ik zo’n zelfde tinteling verwachtte, maar dat was niet het geval. Het tintelde alleen even bij de pukkeltjes zelf, maar dat voelde niet vervelend. Ik vind dat juist wel lekker, het betekent dat er watgebeurd: de verstoppingen worden opgelost. Het verraste me hoe snel de tonic effect had!

DAG 2:
De volgende ochtend zag ik meteen dat mijn poriën schoner waren en kleiner leken. Het verschil was groot, echt verassend! Mijn huid zag er opvallend helder uit en was ook minder vettig dan normaal.

GEDURENDE DE WEEK
De tonic trok alle mee-eters supersnel naar boven! Dat zorgde wel voor een paar puistjes, maar dat is nou eenmaal het geval als onzuiverheden zich naar buiten werken. Gelukkig waren ze ook snel weer weg. Nadat ze genezen waren was mijn huid helemaal glad, zonder onderhuidse bultjes, waar ik normaal wel last van heb. Dit resultaat is iets wat ik al jaren probeer te bereiken en nu ben ik in één week goed op weg om het voor elkaar te krijgen met de Clear Skin Tonic. Top!

CONCLUSIE
Mijn huid is helderder, mijn poriën zijn schoner en minder zichtbaar. De talgproductie is verminderd en mijn huid glimt minder. Deze tonic zet echt alles op alles om resultaat te boeken. Al na één dag zorgde het ervoor dat de verstoppingen in mijn poriën naar boven kwamen, zonder mijn gevoelige huid te irriteren. Fantastisch! Gelukkig zit er nog een hoop in mijn testproduct, maar als ‘ie op is koop ik ‘m meteen opnieuw. Deze mooie huid wil ik wel vasthouden. Het is dus een nieuwe, vaste stap in mijn huidverzorgingsroutine, naast Liquid Gold!

Shop 'm hier of bekijk ons gehele Clear Skin assortiment. Meer weten over de oorzaken van een onzuivere huid en, nog belangrijker, wat je eraan kunt doen lees je in dit blog

10 september 2019 — Caroline Den Hollander